A fost declarată starea de urgenţă într-un oraş olimpic din Japonia din cauza epidemiei de coronavirus

În oraşul Sapporo a fost declarată stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus. Oraşul japonez găzduieşte cursele de maraton şi de mers sportiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care se vor desfăşura între 24 iulie şi 9 august.

784 afișări
Imaginea articolului A fost declarată starea de urgenţă într-un oraş olimpic din Japonia din cauza epidemiei de coronavirus

A fost declarată starea de urgenţă într-un oraş olimpic din Japonia din cauza epidemiei de coronavirus

Locuitorilor oraşului li s-a impus să rămână închişi în case, iar aceste măsuri vor rămâne în vigoare până în data de 19 martie.

Sapporo este cel mai mare oraş din regiunea Hokkaido.

Oraşul va găzdui cursele de maraton şi de mers sportiv din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce acestea au fost mutate din cauza căldurii extreme.

Şcolile din Japonia vor fi şi ele închise pentru a preveni răspândirea virusului.

Până în acest moment, sunt aproximativ 86.000 de persoane care au contactat virusul. Coronavirusul a ucis aproape 3000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici