Airbnb va permite anularea gratuită a rezervărilor

Compania americană Airbnb le permite clienţilor să îşi anuleze gratuit rezervările din cauza pandemiei, scrie Businessinsider. Politica actualizată a Airbnb presupune o solicitare de rambursare care nu implică penalităţi.

385 afișări
Imaginea articolului Airbnb va permite anularea gratuită a rezervărilor

Airbnb va permite anularea gratuită a rezervărilor fără taxe suplimentare

La finalul săptămânii trecute compania oferea posibilitatea anulării gratuite a rezervărilor doar pentru anumite regiuni, ca SUA, Coreea de Sud şi Italia. În prezent, Airbnb a decis să extindă această politică al nivelul întregii platforme.

"În primul rând, Airbnb va permite oaspeţilor din întreaga lume să-şi anuleze rezervările şi să-şi primească banii înapoi. Nu vom percepe taxe pentru aceste rezervări", a declarat Brian Chesky, co-fondatorul Airbnb.

Oamenii care profită de acest beneficiu sunt cei care şi-au făcut rezervări în perioada 14 martie – 14 aprilie, urmând ca în funcţie de evoluţia pandemiei să se decidă extinderea perioadei. Utilizatorii care se încadrează primesc un mesaj de înştiinţare automat.

Până acum, Airbnb este un caz singular într-o industrie care încearcă să îşi reducă cât mai mult pierderile cauzate de coronavirus.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici