Alte 18 cadre medicale de la „Victor Babeş”, depistate cu COVID-19

Alte 18 cadre medicale de la Spitalul „Victor Babeş”, spital aflat în prima linie în combaterea epidemiei, au fost depistate cu infecţie cu coronavirus. Anterior, şapte medici erau confirmaţi cu această boală, anunţă ASSMB.

1649 afișări
Imaginea articolului Alte 18 cadre medicale de la „Victor Babeş”, depistate cu COVID-19

Alte 18 cadre medicale de la „Victor Babeş”, depistate cu COVID-19

„În aceste zile, la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase şi Tropicale „Dr.Victor Babeş” din Bucureşti, unitate medicală de primă linie în lupta pentru combaterea pandemiei, continuă testarea personalului medical care s-a ocupat, în ultimele 3 săptămâni, de îngrijirea pacienţilor COVID-19. Din prima serie de 200 de angajaţi testaţi, în total 25 de persoane sunt pozitive pentru SARS CoV-2, toate cazurile fiind raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare”, conform unui comunicat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, transmis vineri, Agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, este vorba despre doi medici primari, trei medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere.

„Toţi cei 25 de angajaţi sunt asimptomatici şi au fost imediat internaţi şi izolaţi în cadrul spitalului. În acest moment, se derulează procesul de testare pentru restul de 200 de angajaţi implicaţi direct în îngrijirea pacienţilor COVID-19. Reiterăm faptul că Primăria Capitalei şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti au luat măsurile necesare pentru ca toate cele 19 spitale din subordine să fie pregătite pentru a oferi servicii medicale adecvate în această perioadă de criză sanitară”, arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici