Amendă uriaşă pentru un brăilean care şi-a alungat soţia de acasă şi nu a respectat carantina

  • Un brăilean a primit o amendă uriaşă deoarece a provocat scandal şi nu a respectat carantina.
  • Bărbatul pus pe ceartă şi-a alungat soţia de acasă şi apoi a urmărit-o pe stradă deşi trebuia să rămână în carantină.
756 afișări
Imaginea articolului Amendă uriaşă pentru un brăilean care şi-a alungat soţia de acasă şi nu a respectat carantina

Sursa foto: Mediafaxfoto

Incidentul a avut loc în oraşul Brăila. Jandarmii au povestit că după ce şi-a alungat soţia de acasă, un brăilean în vârstă de 40 ani a plecat după aceasta, pentru a continua cearta, deşi se afla în perioada de carantină.

Atât cheful de ceartă, cât şi părăsirea adresei de carantină l-au costat scump pe bărbat, este concluzia jandarmilor care au intervenit la faţa locului, în urma unui apel la 112.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunţat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-şi jignească soţia, dar şi pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu”, au anunţat jandarmii brăileni.

Bărbatul a fost sancţionat cu o amendă în valoare totală de 8.500 lei, dintre care 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinării, iar 3.500 lei pentru scandalul provocat în plină zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici