Angajatorii pot depune de la 1 aprilie solicitări pentru decontarea şomajului tehnic al angajaţilor

  • De poimâine poţi depune la Ministerul Muncii solicitare de decontare a şomajului tehnic
  • Şi persoanele fizice îşi pot deconta 75% din salariul mediu brut pe economie
  • OUG privind reglementarea şomajului tehnic a fost publicată
12958 afișări
Imaginea articolului Angajatorii pot depune de la 1 aprilie solicitări pentru decontarea şomajului tehnic al angajaţilor

Angajatorii pot depune de mâine solicitări pentru decontarea şomajului tehnic al angajaţilor

Dacă ai o afacere şi ai fost nevoit să îţi trimiţi angajaţii în şomaj tehnic, de poimâine vei putea depune la Ministerul Muncii o solicitare pentru ca Guvernul să îţi deconteze sumele plătite.
 
Vreau să vă anunţ că a fost publicată ordonanţa de urgenţă privind reglementarea şomajului tehnic. A fost publicată în această seară şi începând de mâine, practic, angajatorii care doresc să depună solicitări pentru decontarea plăţilor pentru angajaţii care au contracte de muncă suspendate, pot depune aceste documente la Ministerul Muncii, în baza unei simple declaraţii pe propria răspundere.
 
Şi persoanele fizice autorizate sau intreprinderile individuale îşi vor putea deconta 75% din salariu mediu brut pe economie, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţei Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici