Anthony Fauci: vaccinul Johnson & Johnson ar putea obţine autorizaţie de utilizare în două săptămâni

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, a declarat că nu ar fi surprins dacă vaccinul Johnson & Johnson ar obţine autorizaţia de utilizare de urgenţă de la Administraţia pentru Alimente şi Medicamente în următoarele două săptămâni, potrivit CNN.

944 afișări
Imaginea articolului Anthony Fauci: vaccinul Johnson & Johnson ar putea obţine autorizaţie de utilizare în două săptămâni

Anthony Fauci: vaccinul Johnson & Johnson ar putea obţine autorizaţie de utilizare în două săptămâni

„Datele J&J, pe care le-am discutat săptămâna trecută, sunt în curs de revizuire cu FDA în prezent, aşa că am putea vedea literalmente cam într-o săptămână să ajungă să obţină tipul de autorizaţie de utilizare de urgenţă. Nu vreau să anticipez răspunsul FDA, dar nu aş fi surprins dacă acest lucru se va întâmpla în săptămâna următoare sau peste două săptămâni”, a declarat acesta, potrivit CNN.

Johnson & Johnson este a treia companie care va solicita autorizaţia de utilizare de urgenţă de la FDA pentru un vaccin anti-COVID-19.

Pentru vaccinul Pfizer, a durat puţin peste trei săptămâni de la momentul în care compania şi-a prezentat datele către un EUA. Pentru vaccinul Moderna, a durat puţin mai mult de două săptămâni.
 
O doză din vaccinul Johnson & Johnson generează o protecţie puternică împotriva Covid-19, conform unui studiu efectuat asupra a peste 44.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici