Arena Naţională devine adăpost pe timp de coronavirus. Anunţul făcut de Primărie. FOTO

Primăria Bucureşti foloseşte Arena Naţională pentru operatorii TELVERDE care preiau apelurile cetăţenilor.

4401 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională devine adăpost pe timp de coronavirus. Anunţul făcut de Primărie. FOTO

Arena Naţională devine adăpost pe timp de coronavirus. Anunţul făcut de Primărie. FOTO

Fără fotbal, cel mai mare stadion din ţară va adăposti 200 de operatori de telefon coordonaţi de Institutul de Sănătate Publică. Ei vor lucra din salile folosite de obicei de media. Arena Naţională era pregătită să găzduiască patru meciuri anul acesta la EURO 2020, turneu mutat în 2021 din cauza epidemiei de coronavirus.

Comunicat PMB:

"Arena Nationala, utila in timpul pandemiei!

Venim din nou în sprijinul cetatenilor si prin suportul logistic oferit institutiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătăţii funcţionează în prezent într-un spaţiu de peste 500mp, pus la dispoziţie de Primăria Capitalei.

Operatorii acestui serviciu au fost relocaţi în cadrul Arenei Naţionale, Sălile Media Working 1 şi Media Working 2.

Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru buna desfăşurare a activităţii, utilităţi, servicii de curăţenie, parcare, dar şi de un autobuz STB dedicat preluării angajaţilor Ministerului Sănătăţii, pe ruta Piaţa Unirii-Arena Naţională.

Locaţia este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizate pe 4 ture (24/7), coordonate de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităţilor publice centrale, colaborarea şi promptitudinea sunt vitale în această perioadă."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici