Bavaria a anunţat data la care se redeschid terasele

Statul german Bavaria va permite redeschiderea teraselor din data 18 mai, a precizat Primul Ministru Markus Soeder, relatează CNN.

1089 afișări
Imaginea articolului Bavaria a anunţat data la care se redeschid terasele

Bavaria a anunţat data la care se redeschid terasele

Terasele se vor deschide cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi de igenă. Restaurantele fară terase vor fi deschise o săptămână mai tărziu, a preziat Soeder.

Hotelurile vor ramâne însă închise până la finalul lunii mai. Deschiderea lor se va face în weekendul de la finalul lunii, dar în regim special fără saune şi piscini.

"Succesul este clar, obţiunea bavareză a fost alegerea corectă", a adăugat Soeder.

Bavaria este unul dintre cele mai importante state germane în privinţa turismului. Statul aflat în sudul Germaniei atrage un număr important de turişti anual, iar terasele sunt considerate o parte din cultura locală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici