Bilanţul primelor trei zile de vaccinare în România: 2.778 cadre medicale vaccinate, 7 reacţii adverse

După primele trei zile de vaccinare, 2.778 cadre medicale au fost vaccinate şi s-au înregistrat şapte reacţii adverse, dintre care şase în ultimele 24 de ore, conform Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

14553 afișări
Imaginea articolului Bilanţul primelor trei zile de vaccinare în România: 2.778 cadre medicale vaccinate, 7 reacţii adverse

Bilanţul primelor trei zile de vaccinare în România: 2.778 cadre medicale vaccinate, 7 reacţii adverse

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, în ultimele 24 de ore sunt 712 de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech.

În total, s-au vaccinat 2.778 de persoane.

Numărul de reacţii adverse din ultimele 24 de ore a ajuns la şase reacţii „comune şi minore”, astfel: două reacţii de tip local, cu durere la locul injectării şi patru reacţii generale: două febrile, două alergice de tip urticarie.

În total, în cele trei zile de vaccinare, au fost şapte reacţii adverse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici