Video Bolnavi şi suspecţi de coronavirus, aduşi cu ambulanţele la spitalul din Cluj-Napoca

  • Doi bolnavi şi mai mulţi suspecţi de coronavirus au fost aduşi aseară, cu ambulanţele, la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca
  • Unul dintre bolnavi este şoferul de tir din Mureş, care a călătorit în Italia
  • Un bărbat din Câmpia Turzii a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat izolarea
500 afișări

Doi bolnavi şi mai mulţi suspecţi de coronavirus au fost aduşi aseară, cu ambulanţele, la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca. Printre cei testaţi pozitiv  se află un şofer de tir din Mureş, în vârstă de 21 de ani. El a călătorit în Italia între 4 şi 6 martie. De asemenea, o mamă şi copilul său, care s-au întors recent din Spania, sunt suspecţi şi au fost şi ei aduşi la spital.

Între timp, la Câmpia Turzii, un bărbat de 39 de ani, care a venit din Padova, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat izolarea. Autorităţile au descoperit că acesta muncea în construcţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici