Britanicii scapă de carantină cu test. Marea Britanie vrea să renunţe la aproape toate restricţiile din 21 iunie

  • Guvernul Bitanic va înlocui carantina cu testele zilnice.
  • Marea Britanie vrea să renunţe la aproape toate restricţiile din 21 iunie.
  • Studiul vizează 40.000 de persoane şi va începe pe 9 mai.
867 afișări
Imaginea articolului Britanicii scapă de carantină cu test. Marea Britanie vrea să renunţe la aproape toate restricţiile din 21 iunie

Britanicii scapă de carantină cu test. Marea Britanie vrea să renunţe la aproape toate restricţiile din 21 iunie

Britanicii ar putea scăpa de autoizolare, chiar dacă au fost în contact strâns cu cineva bolnav de COVID-19. 
Asta doar dacă experimentul prin care Guvernul Britanic va înlocui carantina cu testele zilnice va avea succes. 
 
 
Potrivit colegilor de la Aleph News, fiecare persoană care ştie că a intrat în contact direct cu o persoană infectată, va primi din partea guvernului teste rapide pe care să le facă în fiecare dimineaţă, timp de 7 zile. Iar dacă rezultatele pe care le vor primi în apoximativ 30 de minute vor fi negative, ei îşi vor putea continua viaţa liniştiţi şi vor scăpa de carantina de 10 zile.
 
Marea Britanie începe să scape de pandemie şi se pregăteşte să renunţe pe 21 iunile la majoritatea restricţiilor. Prin urmare, studiul va avea loc înainte, începând cu 9 mai. Şi vor participa aproximativ 40.000 de persoane care au avut contact cu bolnavi de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici