Bucureştiul în scenariul roşu! Restricţiile intră în vigoare din acestă noapte DOCUMENT

Bucureştiul intră, din noaptea de vineri spre sâmbătă, în scenariul roşu.

84763 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul în scenariul roşu! Restricţiile intră în vigoare din acestă noapte DOCUMENT

Bucureştiul în scenariul roşu! Restricţiile intră în vigoare din acestă noapte

Subprefectul Antonela Ghiţă spune că noile restricţii vor intra în vigoare din noaptea de vineri spre sâmbătă. Rata de infectare a ajuns vineri la 3,77 la mie în Bucureşti.

În localităţile în care incidenţa este între 3 şi 6 la mie se intră în restaurante şi cafenele cu certificatul COVID. Aceeaşi regulă se aplică pentru nunţi, botezuri, mese festive, cinematografe, spectacole şi concerte.

Conform proiectului de hotărâre adoptat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor.

Sunt permise orele de educaţie fizică doar în spaţii deschise, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spaţiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minim 1 metru între persoane şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele cu certificat COVID.

DOCUMENT. Lista completă a restricţiilor

Proiect Hotararea CMBSU Nr 56 Cu Propuneri in Sed (1) by Mediafax.ro on Scribd

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici