Când credeau că au scăpat de coronavirus acesta s-a întors. Ţara care a înregistrat primul caz după 100 de zile

  • Thailanda a înregistrat un caz nou de coronavirus, au declarat joi oficialii.
  • Astfel s-a pus capăt seriei de 100 de zile a regatului fără transmisie locală.
  • Bărbatul confirmat cu noul coronavirus a fost în contact cu cel puţin alte 30 de persoane.
  • Persoanele testate până acum au fost toate negative, au spus oficialii.
2506 afișări
Imaginea articolului Când credeau că au scăpat de coronavirus acesta s-a întors. Ţara care a înregistrat primul caz după 100 de zile

"Este o transmisie locală după 100 de zile", a spus Suwanchai Wattanayingcharoenchai, directorul general al Departamentului de Control al Bolilor din Thailanda.

Bărbatul lucrase ca DJ în diferite baruri din jurul oraşului Bangkok - inclusiv într-un loc din zona turistică Khao San Road.

Thailanda a revenit în mare măsură la normal, după ce epidemia a dus la interdicţii de călătorie în întreaga ţară. Barurile şi restaurantele funcţionează la un nivel apropriat de cel anterior, iar transportul public fucţionează la capacitate maximă.

Începând cu 25 mai, toate cazurile noi detectate în Thailanda s-au aflat în centre de carantină în rândul thailandezilor repatriaţi sau al străinilor care veneau în regat.

Thailanda nu a înregistrat focare importante, în ciuda faptului că a fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat o infecţie.

Economia sa în schimb a fost afectată grav de măsurile de carantină, iar sectorul turistic al regatului a suferit cel mai greu.

Economia Thailandei s-a contractat cu 12,2% în al doilea trimestru, cea mai importantă scădere din ultimii 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici