Ce măsuri de siguranţă trebuie să respecţi când ieşi la terasă de la 1 iunie?

  • Începând cu 1 iunie vei putea ieşi la terasă dacă respecţi normele impuse.
  • Ţi se va măsura temperatura la intrarea pe terasă.
  • Mesele vor fi distanţate la doi metri una de alta.
3621 afișări
Imaginea articolului Ce măsuri de siguranţă trebuie să respecţi când ieşi la terasă de la 1 iunie?

Sursa foto: Mediafaxfoto

 

Din 1 iunie poţi ieşi din nou la terasă, dar asta doar dacă respecţi mai multe reguli. Când vei ajunge acolo, ţi se va lua temperatura. Va trebui să îţi dezinfectezi mâinile şi încălţările cu aparatele puse la dispoziţie la terase. Dacă te gândeşti la o reuniune cu prietenii, să ştii că veţi sta maxim opt persoane la o masă. Unii proprietari de restaurante spun chiar patru.

Radu Dumirescu, fondatorul grupului de restaurante Studio Hospitality Concept: „Îi rugăm pe oaspeţii care vin pe terasele noastre să poarte mască şi mănuşi. În cazul în care nu vor avea mască şi mănuşi, noi le vom pune la dispoziţie”

Iulian Constantin, Head Chef şi asociat Zen Sushi: „Să ţină cont de măsurile luate de restaurante, să nu facă fiecare ce crede. Avem în jur de 50 de locuri pe terasă, deci vor fi undeva la 20-25 de locuri maxim. Vom angaja o persoană care va face curăţenie după fiecare persoană care va intra la baie.”

După mai mult de două luni de inactivitate, industria HoReCa îţi redeschide treptat porţile. Pe 15 iunie, restaurantele se vor redeschide parţial la interior. În final, la 1 iunie, toate localurile HoReCa ar putea să fie redeschise dacă nu vor exista derapaje majore la numărul îmbolnăvirilor de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici