Cel mai bogat om din lume, despre criza coronavirusului: "O să devină mai rău" Ce mesaj le-a transmis angajaţilor

Jeff Bezos, şeful Amazon, face avere şi pe timp de criză.

18752 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din lume, despre criza coronavirusului: "O să devină mai rău" Ce mesaj le-a transmis angajaţilor

Cel mai bogat om din lume, despre criza coronavirusului: "O să devină mai rău" Ce mesaj le-a transmis angajaţilor

Cel mai bogat om din lume şi-a avertizat angajaţii că pandemia COVID-19 va deveni şi mai acută, iar pentru asta caută angajaţi noi şi măreşte şi salariile. Nici măcar Amazon nu mai găseşte măşti pe care să le dea angajaţilor ca să-i ferească de imbolnăvire.

"Nu este o perioadă obişnuită de afaceri, e o perioadă de mare stres şi nesiguranţă. E în acelaşi timp şi un moment când munca noastră devine critică. Primim sute şi mii de mesaje de mulţumire de la oameni care nu se pot aproviziona fără ajutorul nostru, mai ales cei mai în vârstă. Chiar şi preşedintele Trump a mulţumit acestei echipe, munca voastră nu trece neobservată.

În jurul lumii, oamenii simt efectele economice ale crizei şi sunt trist să vă anunţ că va fi mai râu înainte să fie bine. Angajăm 100.000 de oameni şi mărim salariile angajaţilor cu ora care preiau comenzi şi le livrează clienţilor în această perioadă de stres şi agitaţie. Sper ca oamenii concediaţi să vină să lucreze la noi până când pot să-şi recupereze joburile pe care le aveau", e scrisoarea trimisă de Jeff Bezos angajaţilor Amazon.

"Am plasat milioane de comenzi de măşti pe care să le oferim angajaţilor noştri, însă puţine au ajuns până acum. E de înţeles, ele sunt esenţiale pentru medicii şi eroii care fac o treabă icredibilă. Ei au priotitate acum, dar vor ajunge şi la angajaţii noştri", a mai spus omul cu avere de 130 de miliarde de dolari.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici