Cel mai popular site al momentului aparţine unui tânăr de 17 ani. A avut un miliard de vizite în luna martie şi a refuzat 8 milioane de dolari pentru a plasa anunţuri pe site

  • Cel mai popular site al momentului aparţine unui tânăr de 17 ani.
  • Site-ul a avut aproape 1 miliard de vizite până în prezent.
  • Tânărul a refuzat 8 milioane de dolari pentru a plasa anunţuri pe site.
5892 afișări
Imaginea articolului Cel mai popular site al momentului aparţine unui tânăr de 17 ani. A avut un miliard de vizite în luna martie şi a refuzat 8 milioane de dolari pentru a plasa anunţuri pe site

Un student în vârstă de 17 ani a făcut un site web care urmăreşte statistic evoluţia coronavirusului în lume. El a refuzat o ofertă de 8 milioane de dolari pentru a nu permite publicarea anunţurilor pe site.

Spre deosebire de Worldometers, care exista deja şi are anunţuri pe acesta, nCoV2019.live nu face bani şi, se pare că nu intenţionează pentru că nu acesta este obiectivul siteului.

Cu toată presiunea exercitată asupra mediului de afaceri din cauza carantinei impuse de COVID-19, unele afaceri au înregistrat o creştere uimitoare.

Un site de statistici nu ar fi fost o afacere profitabilă la care te-ai fi putut gândi înainte de pandemie. Însă Worldometers.info a înregistrat o creştere spectaculoasă după ce a cuantificat 1 miliard de vizite în aprilie.

La un calcul simplu, site-ul a generat venituri de cel puţin 1 milion de dolari în aprilie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici