Cinci noi fluxuri de vaccinare cu serul Moderna vor fi deschise de luni în Arad

  • Luni începe etapa de vaccinare a populaţiei generale.
  • Conform celor spuse de premierul Florin Cîţu, aproximativ 500.000 de persoane din rândul populaţiei generale sunt înscrise pe platforma de vaccinare.
  • Cinci noi fluxuri de vaccinare cu serul Moderna vor fi deschise de luni în judeţul Arad.
941 afișări
Imaginea articolului Cinci noi fluxuri de vaccinare cu serul Moderna vor fi deschise de luni în Arad

Premierul Florin Cîţu susţine că aproximativ 500.000 de persoane din rândul populaţiei generale sunt înscrise pe platforma de vaccinare.

„Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat”, a scris duminică dimineaţa premierul pe Facebook.

Între timp, în Arad vor fi deschise de luni cinci noi fluxuri de vaccinare cu serul Moderna. Noile fluxuri vor funcţiona în municipiul Arad şi localităţile Şiria, Sântana, Curtici, Gurahonţ, au anunţat duminică autorităţile.

Nucleul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare Arad a anunţat că până sâmbătă în judeţ au fost imunizate 23.220 persoane.

De asemenea, în perioada 4-13 martie, în judeţ au fost raportate 17 cazuri de reacţie post vaccinare in primele 15 minute de la administrarea dozei, fără a fi înregistrate reacţii severe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici