Coronavirs. Vladimir Putin nu impune carantina generală, deşi ţara sa a ajuns pe loc patru la numărul de cazuri. Când va începe vaccinarea în Rusia

  • Vladimir Putin a asigurat că nu va exista o carantină naţională, în ciuda creşterii mari a cazurilor de coronavirus în Rusia.
  • preşedintele rus a declarat că vaccinurile experimentale ruseşti împotriva COVID-19 sunt eficiente şi speră ca Rusia să înceapă vaccinarea în masă până la sfârşitul anului.
  • Rusia se află pe locul patru în lume la numărul de cazuri, cu un total de 1.581.693 infectări şi 27.301 decese.
1243 afișări
Imaginea articolului Coronavirs. Vladimir Putin nu impune carantina generală, deşi ţara sa a ajuns pe loc patru la numărul de cazuri. Când va începe vaccinarea în Rusia
Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat joi, 29 octombrie, că nu va exista o carantină naţională, în ciuda creşterii mari a cazurilor de coronavirus în Rusia, înregistrată în ultimele săptămâni, relatează Le Figaro.
 
”Înţelegem pe deplin cum să acţionăm şi de aceea nu vom pune în aplicare măsuri total restrictive şi o aşa-numită închidere naţională în cadrul căreia economia şi activităţile comerciale sunt practic blocate,” a declarat Putin în cursul unui forum de investiţii în videoconferinţă.
 
”În ciuda unei situaţii epidemiologice dificile, suntem mult mai pregătiţi să lucrăm în condiţiile pe care le prezintă această epidemie,” a adăugat preşedintele rus, referindu-se la capacităţile ţării de a-şi mobiliza sistemul de sănătate şi la punerea în aplicare a măsurilor de prevenţie.
 
Putin a mai precizat că ar putea fi luate măsuri „direcţionate şi justificate,” dacă va fi cazul, dar în mod independent în regiuni sau oraşe „pentru a proteja cât mai mult siguranţa oamenilor”, menţinând în acelaşi timp „activităţile de afaceri”.
 
De asemenea, preşedintele rus a declarat că vaccinurile experimentale ruseşti împotriva COVID-19 sunt eficiente şi speră ca Rusia să înceapă vaccinarea în masă până la sfârşitul anului.
 
Rusia a înregistrat joi 17.717 cazuri noi de coronavirus şi 366 de decese, un record. Ţara se află pe locul patru în lume la numărul de cazuri, cu un total de 1.581.693 infectări şi 27.301 decese.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici