Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 aprilie: Numărul deceselor din SUA, mai mare decât cel al morţilor din şase războaie / Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17.127 de morţi în Italia

  • Peste 10.000 de decese cauzate de COVID-19 în USA. Numărul este mai mare decât cel al morţilor din şase războaie
  • Din cauza numărului mare de decese, New York-ul ia în calcul varianta „înmormântărilor temporare” de pe Insula Hart
  • Testele cu anticorpi „vor fi cruciale” pentru a determina când pot fi ridicate restricţiile cauzate de pandemia de COVID-19
15404 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 aprilie: Numărul deceselor din SUA, mai mare decât cel al morţilor din şase războaie / Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17.127 de morţi în Italia

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 aprilie: Numărul deceselor din SUA, mai mare decât cel al morţilor din şase războaie / Începe testarea unui vaccin pe oameni

Nou bilanţ al deceselor din Italia
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17.127 de morţi în Italia, cu 604 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 135.000--- Citeşte continuarea aici
 
Numărul deceselor a crescut din nou în Spania
 
După ce în ultimele zile Spania a raportat cifre în scădere în ceea ce priveşte numărul deceselor şi cel al îmbolnăvirilor, autorităţile au publicat un nou bilanţ îngrijorător.
 
În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 743 de decese.
 
Peste 10.000 de decese cauzate de COVID-19 în USA. Numărul este mai mare decât cel al morţilor din şase războaie
 
SUA au atins luni pragul de 10.000 de decese cauzate de noul coronavirus, arată datele Universităţii Johns Hopkins. Potrivit Departamentului pentru Veteranii de Război (VA) din SUA, această cifră a depăşit-o pe cea a deceselor pe câmpul de luptă în şase războaie în care a fost implicată ţara, scrie USA Today. (Citeşte continuarea...)
 
Francez salvat din munţi după ce a încălcat carantina pentru a merge în Spania după ţigări
 
Un bărbat din sudul Franţei a fost salva din munţii Pirinei după ce a încercat să treacă graniţa în Spania pentru a cumpăra ţigări mai ieftine, scrie CNN. (Citeşte continuarea...)
 
Din cauza numărului mare de decese, New York-ul ia în calcul varianta „înmormântărilor temporare” de pe Insula Hart
 
Ca urmare a numărului mare de decese înregistrate în ultimele zile din cauza noului coronavirus şi a estimărilor care nu arată deloc bine pentru metropola americană, autorităţile din New York City iau în calcul găsirea de locuri în care să îngropa temporar morţii, scrie USA Today. (Citeşte continuarea...)
 
Testele cu anticorpi „vor fi cruciale” pentru a determina când pot fi ridicate restricţiile cauzate de pandemia de COVID-19
 
Testarea în masă a populaţiei pentru a determina cine a fost deja infectat cu noul coronavirus ar putea ajuta guvernele să stabilească perioada în care să ridice restricţiile impuse pentru a încetini răspândirea virusului. (Citeşte continuarea...)
 
Spania ar putea deveni prima ţară din Europa care să ofere un venit minim universal
 
Spania ar putea implementa proiectul privind acordarea unui venit minim universal (UBI) „cât mai curând posibil” pentru a atenua impactul pe care noul coronavirus îl are asupra economiei, a declarat ministrul Finanţelor din Spania, citat de independent.co.uk. (Citeşte continuarea...)
 
Un vaccin pentru COVID-19, finanţat de Bill Gates, începe să fie testat pe oameni
 
Un potenţial vaccin contra coronavirusului finanţat de fundaţia miliardarului Bill Gates este testat pe oameni, scrie Business Insider. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, acesta ar putea fi gata până la finalul anului. (Citeşte continuarea...)
 
Modelul finlandez. Singura ţară care nu are deficit de echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus
 
Finlanda, spre deosebire de celelalte ţări afectate de pandemia de COVID-19, nu duce lipsă de echipament medical şi de protecţie. Acest lucru se datorează stocului realizat în perioada Războiului Rece, scrie The New York Times. (Citeşte continuarea...)
 
Danemarca devine a doua ţară europeană care va relaxa restricţiile impuse de pandemia de COVID-19
 
Danemarca s-a alăturat Austriei şi devine a doua ţară din Europa care anunţă o relaxare treptată a măsurilor impuse pentru a încetini răspândirea noului coronavirus. Decizia a fost luată în contextul scăderii numărului de îmbolnăviri, scrie Bloomberg. (Citeşte continuarea...)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici