Coronavirus în lume LIVE UPDATE. O nouă zi neagră în Italia: 743 de morţi. Cel puţin 606 persoane au murit în Statele Unite

  • OMS avertizează: Pandemia „se accelerează”, infecţiile au trecut de 372.000 de cazuri
  • Boris Johnson impune brusc restricţii privind deplasările. Situaţiile în care britanicii mai pot ieşi din case
  • Ministrul spaniol al Apărării: Oameni în vârstă au fost găsiţi „morţi şi abandonaţi” în paturile lor
10450 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE. O nouă zi neagră în Italia: 743 de morţi. Cel puţin 606 persoane au murit în Statele Unite

Coronavirus în lume LIVE UPDATE. OMS avertizează că pandemia ”se accelerează”: măsuri drastice luate de Trump şi Boris Johnson / Situaţie dramatică în Spania

 
Bilanţul epidemic a ajuns la peste 600 de morţi în SUA
 
Cel puţin 606 persoane au murit în Statele Unite din cauza epidemiei de coronavirus şi se înregistrează 50.206 de infectare, conform bilanţului anunţat marţi seară de Universitatea Johns Hopkins.
 
O nouă zi neagră în Italia: 743 de morţi
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 6.820 de morţi în Italia, cu 743 de decese în plus faţă de luni, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 69.176, au anunţat marţi seară autorităţile italiene.
 
Bilanţ tragic în Spania. 514 persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza Covid-19
 
În total, 2.696 oameni au murit în Spania din cauza Covid-19, iar numărul celor infectaţi cu noul coronavirus este aproape de 40.000. (Citeşte continuarea...)
 
Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus 
 
Bilanţul cazurilor de coronavirus din Germania a crescut cu 4.764, ajungând astfel la pese 27.400 de cazuri în ţară. (Citeşte continuarea...)
 
OMS avertizează: Pandemia „se accelerează”, infecţiile au trecut de 372.000 de cazuri
 
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat că pandemia de coronavirus se „accelerează”, fiind acum confirmate peste 372.000 de cazuri, informează BBC. (Citeşte continuarea...)
 
Boris Johnson impune brusc restricţii privind deplasările. Situaţiile în care britanicii mai pot ieşi din case
 
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat, luni seară, o serie de măsuri de restricţionare a deplasărilor, precum şi închiderea magazinelor nonesenţiale. (Citeşte continuarea...)
 
Trump creşte finanţarea trupelor Gărzii Naţionale pentru a ajuta la combaterea virusului
 
Preşedintele SUA, Donald Trump, a aprobat finanţarea din fonduri federale pentru trupele Gărzii Naţionale din New York, California şi Washington, care sunt cele trei state cele mai afectate de epidemia de coronavirus, relatează BBC. (Citeşte continuarea...)
 
Ministrul spaniol al Apărării: Oameni în vârstă au fost găsiţi „morţi şi abandonaţi” în paturile lor
 
Militarii trimişi pentru a ajuta Spania la combată pandemia de coronavirus prin dezinfectarea şi verificarea locuinţelor au găsit un număr de persoane în vârstă abandonate şi moarte în paturile lor, potrivit ministrului Apărării, scrie The Guardian. (Citeşte continuarea...)
 
Scene de haos, filmate într-un spital din Madrid: Pacienţi bolnavi de Covid-19, întinşi pe jos
 
Unităţile de terapie intensivă au intrat în colaps în Spania, în special la Madrid, unde pacienţii sunt aşezaţi pe podea, pe coridoare, aşteaptând să găsească paturi disponibile. (Citeşte continuarea...)
 
Guvernatorul Californiei spune că statul are nevoie de încă 50.000 de paturi de spital
 
Guvernatorul Californiei a declarat, luni, că statul are nevoie de 50.000 de paturi suplimentare de spital pentru a găzdui o creştere a pacienţilor cu noul coronavirus prevăzută de o modelare computerizată, potrivit Reuters. (Citeşte continuarea...)
 
Thailanda raportează 106 cazuri noi de coronavirus şi trei decese
 
Thailanda a înregistrat 106 noi cazuri de coronavirus şi încă trei decese, a declarat marţi un oficial din domeniul sănătăţii, potrivit Reuters. (Citeşte continuarea...)
 
sursa foto: profimedia

O nouă zi neagră în Italia: 743 de morţi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici