COVID-19 în România. Focarul de la Centrul de Reabilitare din Huşi se extinde: sunt 190 de infectaţi

3819 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în România. Focarul de la Centrul de Reabilitare din Huşi se extinde: sunt 190 de infectaţi

COVID-19 în România

158 de persoane care primesc îngrijri la Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoana Adultă cu Dizabilităţi sunt infectate cu noul coronavirus. Pe lângă beneficiari s-au îmbolnăvit şi 32 de angajaţi. Centrul de Reabilitare de la Huşi a intrat sâmbătă în carantină pentru 16 zile.
 
Focarul de la Centru  Abilitare şi Reabilitare pentru Persoana Adultă din Huşi se extinde. De la cele 76 de persoane care erau confirmate sâmbătă, marţi, autorităţile din Vaslui au anunţat că s-a ajuns la 190 de infectaţi. Cei mai mulţi dintre aceştia, adică 158 sunt persoane aflate îngrijre în acel centru. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui sunt şi 32 de angajaţi confirmaţi cu infecţia cu SARS COV2. Sâmbătă, la aflarea primelor rezultate, autorităţile anunţau că la cei infectaţi vor primi îngrijiri în centru şi că nu vor fi transferaţi la o unitate medicală. 
 
 
„Vă putem informa că până la data de 10.08.2020, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se aflau 190 de persoane pozitive în cadrul  Centrului de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoana Adultă cu Dizabilităţi din municipiul Huşi, județul Vaslui ( 158 de beneficiari şi 32 de angajaţi). Situaţia actualizată o vom transmite în cursul zilei de astăzi, imediat ce primim informaţiile de la Direcţia de Sănătate Publică Vaslui.", au transmis reprezentanţii Prefecturii Vaslui. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici