Previziunile lui Bill Gates: „Lumea nu va reveni la normal până în 2022”

  • Bill Gates este impresionat de avansul medicinei în lupta cu noul coronavirus
  • Gates a declarat pentru CNN că lumea nu va reveni la normal până în 2022
  • Micile afaceri sunt condamnate să dispară în perioada imediat următoare, avertizează fondatorul Microsoft
8926 afișări
Imaginea articolului Previziunile lui Bill Gates: „Lumea nu va reveni la normal până în 2022”

Sursa foto: profimedia

Primul camion care transportă vaccinul pentru coronavirus în SUA de la Pfizer-BioNTech a ieşit pe uşa fabricii din Michigan duminică şi este aşteaptat să ajungă la destinaţie luni, astfel încât personalul medical să îl poată administra pacienţilor. În ciuda optimismului general provocat de existenţa unui tratament viabil, Bill Gates avertizează că pandemia nu este nici pe departe aproape de a se termina.

În cadrul unei emisiuni televizate, Bill Gates s-a arătat impresionat de avansul obţinut în domeniul medical.

"Această activitate de vaccinare este una fenomenală. Ştii, am lucrat cu aceste companii farmaceutice, au făcut tot ce le stătea în putinţă, şi, slavă Domnului, acele vaccinuri vor pune capăt acestei pandemii".

Gates a menţionat că ar putea exista şase vaccinuri COVID-19 gata până în primăvara anului 2021 şi se aşteaptă ca acestea să fie aprobate până în vara aceluiaşi an.

Cu toate acestea, în ciuda optimismului său în privinţa vaccinării, fondatorul Microsoft crede că lumea va reveni la normal în mai mult de un an.

„Nu cred că mapamondul va reveni la normal atât de curând, dar cândva în prima jumătate a anului 2022, cred că vom putea spune că ne-am întors la normal”.

Totodată, Bill Gates a precizat că afacerile mici sunt condamnate, atâta timp cât vor exista restricţii, iar acest lucru afectează pe termen lung economia Statelor Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici