Creşte numărul oraşelor cu incidenţa COVID-19 peste 3 la mie. Cifrele zilei

  • 244 de oraşe şi aproape 1.200 de comune se află pe lista cu localităţi a căror incidenţă COVID este egală sau mai mare de 3 la mie, potrivit autorităţilor.
  • Moşniţa Nouă din judeţul Timiş este localitatea cu cea mai mare rată de infectare din ţară.
1080 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul oraşelor cu incidenţa COVID-19 peste 3 la mie. Cifrele zilei

Creşte numărul oraşelor cu incidenţa COVID-19 peste 3 la mie. Cifrele zilei

Autorităţile au raportat, luni, că pe lista cu localităţile care au incidenţa egală sau mai mare de 3 la mie se află 244 de oraşe şi 1.164 de comune.

Localitatea cu rata de infectare cea mai mare este Moşniţa Nouă din judeţul Timiş, cu o incidenţă de 35,77 la mie. Pe locurile următoare sunt Dumbrăviţa din Timiş cu 32,37 la mie şi Ciurila din judeţul Cluj cu 28,17 la mie.

La oraşe conduce Dej din judeţul Cluj, care are o rată de infectare de 22,65 la mie.

Rata de infectare din Capitală, raportată luni de DSP, este de 10,23 la mie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici