Cum se simte COVID 19? Ce simptome ai? / Totul începe ca o răceală

  • Un medic tânăr, fără alte afecţiuni, a povestit că totul începe ca o răceală
  • Primele simptome ale COVID 19 au fost durere în gât, oboseală şi temperatură
  • Simptomele s-au agravat cam la două zile de la debutul bolii
14462 afișări
Imaginea articolului Cum se simte COVID 19? Ce simptome ai?  / Totul începe ca o răceală

Cum se simte COVID 19? Ce simptome ai? / Totul începe ca o răceală

Cu siguranţă te-ai întrebat cum se simte COVID-ul? Ce simtpome ai? Cum evoluează maladia? Un medic îţi explică pas cu pas simptomele pe care le-a avut.

“A început ca o răceala. Mă simţeam obosită şi mă strângea gâtul”, a explicat medicul Roxana Betea care este infectată cu COVID 19 şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Deva.

Roxana este un medic tânăr, fără alte afecşiuni. Ea a povestit că şi-a dat seama repede că a luat virusul, având în vedere că lucra în Spitalul Judeţean Deva care deja avea cazuri confirmate de COVID 19. Primele simptome le-a avut pe 28 martie, iar pe 29 a venit şi confirmarea.

Avea noul coronavirus. Au urmat două zile în care simptomele s-au agravat.

“Aveam febră, eu care nu am mai făcut temperatură de ani de zile. Începusem să şi tuşesc şi aveam o stare generală foarte proastă”, a mai povestit aceasta pentru MEDIAFAX.

 Aceasta a povestit că parcă avea ceva fierbinte în gât şi o durea la fiecare înghiţitură. Starea proastă a durat cam trei, patru zile.

“Am trecut pe perfuzii imediat pentru a reduce temperature. M-au ajutat perfuziile, pentru că am trecut destul de uşor peste perioadă proastă. Am fost norocoasă”, a spus Roxana Betea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici