Eclesys, testul care confirmă cu o precizie de 100% dacă ai avut coronavirus

  • Roche Diagnostics a anunţat că a creat un test pentru prezenta anticorpilor de coronavirus
  • Acesta ar fi suta la suta sigur
10568 afișări
Imaginea articolului Eclesys, testul care confirmă cu o precizie de 100% dacă ai avut coronavirus

Sursa FOTO: Profimedia

Roche Diagnostics a anunţat că a creat un test pentru prezenta anticorpilor de coronavirus ce este 100% sigur, anună DailyMail. Capacitatea de producţie ar fi suficient de mare încât să asigure necesarul sistemului britanic de sănătate în fiecare zi.
Testul, denumit Eclesys, poate semnala prezenţa anticorpilor fără a exista posibilitatea unui rezultat „fals negativ”.

Acesta poate evidenţia în ce fel s-a răspândit boala pe teritoriul Marii Britanii. Dacă sunt mulţi cei care au contactat virusul, atunci pericolul unui al doilea val este scăzut.

Roche Diagnostics a anunţat că a creat un test pentru prezenta anticorpilor de coronavirus 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici