Fiica lui Bill Gates, studentă la medicină, s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Din păcate, nu mi-a implantat şi geniul tatălui”

  • Fiica lui Bill Gates, Jennifer, s-a vaccinat împotriva COVID-19.
  • Tânăra studentă la medicină i-a încurajat pe oameni să se vaccineze printr-o postare pe Instagram.
  • „Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat geniul tatălui în creier”, a glumit ea.
6869 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Bill Gates, studentă la medicină, s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Din păcate, nu mi-a implantat şi geniul tatălui”

FOTO: Instagram @jenniferkgates

Inteligenţa şi simţul umorului se transmit în familia Gates de la o generaţie la alta, dar nu prin intermediul vaccinului împotriva COVID-19, aşa cum tind să creadă unii conspiraţionişti. 

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, a dovedit acest lucru încă o dată printr-o postare pe Instagram în care anunţă că s-a vaccinat cu prima doză pe bază de ARN mesager. Tânăra de 24 de ani, studentă la medicină, a scris că este extrem de recunoscătoare pentru privilegiul de a primi vaccinul şi i-a îndemnat pe oameni, mai în glumă, mai în serios, să-i urmeze exemplul.

„A trecut mai bine de un an de la apariţia variantei SARS-CoV-2 şi acum avem mai multe soluţii, inclusiv imunizări, care contribuie la protecţia persoanelor şi comunităţilor.
 
Sunt extraordinar de privilegiată să primesc prima doză de ARN mesager, care îmi va învăţa celulele să obţină un răspuns imun protector la acest virus. 
 
Ca student la medicină şi om de ştiinţă aspirant, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pe viitor, în timpul practicii. Vă îndemn pe toţi să vă documentaţi şi să luaţi în considerare această opţiune atât pentru voi, cât şi pentru familiile voastre. Cu cât sunt mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât comunităţile noastre sunt mai sigure pentru toată lumea.
 
Un simplu mulţumesc nu e suficient pentru a descrie recunoştinţa pe care o simt faţă de cercetătorii, experţii în sănătate publică, farmaciştii şi toţi cei care au făcut posibilă o asemenea realizare a medicinei moderne.
 
Angajaţii din domeniul sănătăţii au lucrat neobosiţi pentru a salva cât mai multe vieţi, iar acest vaccin nu va face decât să le sporească şansele de reuşită”, a scris ea pe contul de Instagram.
 
„Voi purta în continuare masca (sau două!) după ce primesc a doua doză - sper că se înţelege de la sine”, adaugă fiica lui Bill Gates într-un post-scriptum, înainte de a încheia cu o glumă. „PPS din păcate, vaccinul NU mi-a implantat geniul tatălui în creier - dacă ARN-ul mesager ar avea o aşa putere .....!”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici