Imagini greu de privit. Mai mulţi deţinuţi din SUA se infectează deliberat cu noul coronavirus în speranţa că vor fi eliberaţi

  • Deţinuţi de la o închisoare din zona Los Angles au băut din aceeaşi cană cu scopul de a se infecta unul pe celălalt.
  • Acţiunea lor a rezultat în 21 de cazuri de coronavirus, potrivit Şerifului Alex Villanueva.
2116 afișări
Imaginea articolului Imagini greu de privit. Mai mulţi deţinuţi din SUA se infectează deliberat cu noul coronavirus în speranţa că vor fi eliberaţi

Deţinuţi de la Închisoarea North Country din Castaic au fost surprinşi pe camerele de supraveghere în timp ce au folost o cană comună şi au utilizat o mască utilizată, relatează CNN.

"Este foarte dificil să te gândeşti că oamenii şi-ar face asta lor în mod deliberat în încercarea de a ne forţa mâna să eliberăm mai mulţi oameni", a precizat Villanueva.

Ei au consumat şi apă fierbinte în încercarea de aş ridica temeperatura înainte de testarea temperaturii, a mai precizat poliţistul.

La mai puţin de o săptămână de la momentul înregistrării videoclipului, 21 de deţinuţi au fost testaţi pozitiv. Acest număr reprezintă potrivit oficialilor aproximativ 40% din populaţia modului respectiv la data respectivă.

Fiecare deţinut are propria cană. În cazul acesta faptul că 21 de persoane s-au infectat din modul ne arată care a fost intenţia lor.

Departamentul examinează începerea urmării penale pentru cei ce au răspândit în mod intenţionat virusul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici