În Hong Kong a fost înregistrat primul caz de reinfectare cu coronavirus

  • Un chinez de 33 de ani s-a reinfectat cu coronavirus
  • Reinfectarea a avut loc la 142 de zile de la prima îmbolnăvire
  • Dacă prima oară a prezentat simptome uşoare ale bolii, de data aceasta a fost asimptomatic
2827 afișări
Imaginea articolului În Hong Kong a fost înregistrat primul caz de reinfectare cu coronavirus

În Hong Kong a fost înregistrat primul caz de reinfectare cu coronavirus

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost depistat cu COVID-19 a doua oară, arată un studiu din China publicat în cursul zilei de azi, relatează New York Times.

Bărbatul s-a reinfectat la 142 de zile de la prima îmbolnăvire.

Studiul ar trebui să fie de interes pentru medicii din lume pentru că demonstrează că imunitatea în faţa virusului ar putea dura doar câteva luni în cazul unora.

Dacă prima oară a prezentat simptome uşoare ale bolii, de data aceasta bărbatul a fost asimptomatic.

„Rezultatele noastre ne arată că bărbatul s-a reinfectat cu virusul şi nu este vorba despre un caz COVID-19 prelungit”, afirmă Kelvin Kai-Wang To, un medic specialist în microbiologie din cadrul Universităţii din Hong Kong.

Totuşi, OMS afirmă că nu ar trebui să tragem concluzii pripite pe baza unui singur caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici