India a aprobat două vaccinuri împotriva COVID-19

  • India a aprobat două vaccinuri COVID-19.
  • Acestea sunt dezvoltate de AstraZeneca/Universitatea Oxfod şi de compania locală Bharat Biotech.
744 afișări
Imaginea articolului India a aprobat două vaccinuri împotriva COVID-19

Şeful autorităţii de reglementare a medicamentelor din India a declarat duminică că a dat aprobarea finală pentru utilizarea de urgenţă a două vaccinuri împotriva coronavirusului, unul dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford şi celălalt de compania locală Bharat Biotech.

Eficacitatea generală a vaccinului AstraZeneca / Oxford a fost de 70,42%, în timp ce COVAXIN-ul Bharat Biotech a fost „sigur şi oferă un răspuns imun puternic”, a spus V.G. Somani.

Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca / Oxford este realizat la nivel local de Serum Institute of India, în timp ce Bharat Biotech a făcut echipă cu Consiliul Indian de Cercetare Medicală, condus de guvern.

Prim-ministrul Narendra Modi a salutat aprobările.

India este a doua cea mai afectată ţară de pe glob de pandemie. Până în prezent a înregistrat peste 10 milioane de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici