Italia nu vrea turişti de Sărbători şi închide regiunile. Guvernul de la Roma aprobă noi restricţii

  • Guvernul de la Roma a aprobat, joi seara, un nou decret de restricţii.
  • La întoarcerea din străinătate, italienii sau turiştii vor intra în carantină.
  • Carantina nocturnă se extinde cu două ore în noaptea de Revelion.
6427 afișări
Imaginea articolului Italia nu vrea turişti de Sărbători şi închide regiunile. Guvernul de la Roma aprobă noi restricţii

Sursa foto: profimedia

În ziua în care Italia a înregistrat recordul absolut de 993 de decese, premierul italian Giuseppe Conte, a anunţat restricţiile de Crăciun. Italia nu este dispusă să estompeze sacrificiile făcute până acum, nici măcar de dragul Sărbătorilor de iarnă.

Conte se teme că un al treilea val al pandemiei va lovi Italia la sfârşitul lunii ianuarie şi va fi la fel de puternic ca primele două. Prin urmare, începând din 21 decembrie şi până la 6 ianuarie, circulaţia între Regiuni va fi interzisă.

Carantina nocturnă se va menţine pe întreg teritoriul în intervalul 22- 5 dimineaţa. În noaptea de Revelion se va prelungi cu două ore. Turiştii sunt descurajaţi să intre în Italia prin introducerea carantinei obligatorii, inclusiv pentru italienii care se întorc din străinătate.

Începând din 4 decembrie, pârtiile de schi se vor închide până după Bobotează. În ceea ce priveşte masa de Crăciun, guvernul democratic nu poate controla casele oamenilor dar a transmis o serie de recomandări.

GIUSEPPE CONTE, Prim-ministrul Italiei: Vă recomandăm călduros să nu primiţi, în case, persoane cu care nu conlocuiţi. mai ales în aceste ocazii când suntem mai primitor şi când spiritul de sărbătoare se accentuează. Este o măsură de prevenţie esenţială. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici