Madridul închide un spital de campanie după ce a externat ultimii pacienţi vindecaţi de COVID-19

  • Spitalul de campanie fusese instalat în centrul expoziţional IFEMA din Madrid
  • Ultimii pacienţi vindecaţi de COVID-19 au fost externaţi în aplauzele medicilor şi asistenţilor
  • 4.000 de pacienţi au fost trataţi în spitalul de campanie şi doar 17 au murit
1626 afișări
Imaginea articolului Madridul închide un spital de campanie după ce a externat ultimii pacienţi vindecaţi de COVID-19

Madridul închide un spital de campanie după ce a externat ultimii pacienţi vindecaţi de COVID-19

După ce a fost îngenuncheată de coronavirus, Spania începe să se vindece. Uite ce imagini emoţionante vin din Madrid acolo unde un spital de campanie s-a închis după ce au externat ultimii pacienţi vindecaţi de coronavirus. Momentul este sărbătorit ca o adevărată victorie cu strigăte de bucure şi aplauze din partea personalului medical.

”Astăzi trăim sentimente amestecate suntem fericiţi că s-a termitat totul, dar ne pare rău că lăsăm în urmă o echipă atât de frumoasă. Am devenit un tot unitar şi am dat totul în această luptă”, a declarat Rosa, una dintre asistente.

 

Spitalul de campanie fusese construit, în doar 48 de ore, în centrul expoziţional IFEMA din Madrid. Peste 4.000 de persoane au fost tratate aici şi doar 17 oameni au murit. La eveniment a venit şi un cântăreţ de operă care le-a interpretat o melodie ultimilor pacienţi vindecaţi din spitalul de campanie.

Pacienţii au părăsit spitalul în uralele şi aplauzele medicilor şi asistenţilor care le-au fost alături.

Închiderea spitalului de campanie le dă oamenilor speranţa că putem reveni la viaţa normală. Spania are aproximativ 217.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi peste 25.000 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici