Marea Britanie atinge un nou prag trist: Peste 120.000 de persoane au murit din cauza Covid

Peste 120.000 de persoane din Marea Britanie au murit din cauza Covid-19, arată cifrele oficiale ale guvernului publicate sâmbătă.

1564 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie atinge un nou prag trist: Peste 120.000 de persoane au murit din cauza Covid

Sursa foto: profimedia

Cifra îi reprezintă pe cei care au primit teste pozitive în cele patru săptămâni înainte de a muri, conform DPA.

Însă, potrivit numărului mai puţin actualizat al persoanelor cu Covid-19 pe certificatele de deces, sunt deja aproape 130.000 de decese până pe 5 februarie.

Acest aspect face din Marea Britanie una dintre cele mai afectate ţări din Europa de pandemie.

Cu toate acestea, Marea Britanie continuă să facă progrese rapide în ceea ce priveşte vaccinările: peste 17 milioane de persoane au primit deja prima doză de vaccin, reprezentând un adult din trei.

Marea Britanie a raportat sâmbătă 10.406 noi cazuri COVID-19. Au mai fost înregistrate 445 de decese în decurs de 28 de zile de la testul pozitiv al coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici