Medicul italian care a avertizat despre lipsa mănuşilor în lupta împotriva COVID-19 a murit răpus de coronavirus. „Noi am crezut că o pastilă e soluţia pentru orice”

  • Un medic italian care a încercat să avertizeze comunitatea internaţională să nu mai trateze bolnavii de coronavirus fără mănuşi din latex a murit din cauza COVID-19, scrie Dailymail.
  • Bărbatul încerca să avertizeze lumea cu doar câteva săptămâni în urmă
  • „Cu siguranţă nu am fost pregătiţi pentru o astfel de situaţie. Am crezut că o pastilă e soluţia pentru orice”, spunea medicul
5163 afișări
Imaginea articolului Medicul italian care a avertizat despre lipsa mănuşilor în lupta împotriva COVID-19 a murit răpus de coronavirus. „Noi am crezut că o pastilă e soluţia pentru orice”

Sursa foto: Youtube

Marcello Natali a murit la Milano la doar câteva săptămâni după ce a apărut într-un interviu televizat, în care a vorbit despre siguranţa personalului medical din ţară.

Medicul în vârstă de 57 de ani a spus jurnaliştilor de la Euronews, înainte să fie el însuşi confirmat cu COVID-19, că medicii nu mai au mănuşi din latex şi nu sunt „pregătiţi” pentru criza care a pus stăpânire pe Europa.

Natali a mai adăugat: „Cu siguranţă nu am fost pregătiţi pentru o astfel de situaţie. Poate şi din cauza faptului că generaţia noastră s-a obişnuit cu gândul că pastilele sunt suficiente pentru tratarea bolilor. Am crezut că o pastilă e soluţia pentru orice”.

Bărbatul lucra în Cremona, în inima celei mai infectate „zone roşii” atunci când a contractat virusul 2019-nCov şi a fost transferat la Milano, unde a murit după ce a dezvoltat o pneumonie agresivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici