Ministerul Sănătăţii: Plata personalului medical din centrele de vaccinare va începe de săptămâna viitoare

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni că plata personalului medical din centrele de vaccinare va începe săptămâna viitoare.

406 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Plata personalului medical din centrele de vaccinare va începe de săptămâna viitoare

„Ministerul Sănătăţii va realiza plata personalului medical care activează în centrele de vaccinare şi a cheltuielilor de organizare începând de săptămâna viitoare”, a informat luni instituţia.

Conform acesteia, sumele alocate plăţilor pentru activităţile privind vaccinarea sunt prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2021, promulgat în data de 8 martie.

Pentru luna ianuarie 2021 şi o parte din luna februarie 2021, Ministerul Sănătăţii va realiza plăţi în valoare de 4.184.000 de lei reprezentând plata personalului medical şi cheltuieli de organizare a centrelor de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici