Noi cazuri suspecte de Omicron: trei probele recoltate de la sportivii repatriaţi din Africa de Sud

Trei dintre probele de control recoltate în ziua a opta de către Direcţia de Sănătate Publică Maramureş de la cei 28 sportivi repatriaţi din Africa de Sud au fost pozitive pentru infecţia cu SARS-CoV-2, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii. Probele sunt trimise pentru secvenţiere.

1286 afișări
Imaginea articolului Noi cazuri suspecte de Omicron: trei probele recoltate de la sportivii repatriaţi din Africa de Sud

Noi cazuri suspecte de Omicron: trei probele recoltate de la sportivii repatriaţi din Africa de Sud

Ministerul Sănătăţii a transmis, marţi, că trei dintre probele de control recoltate în a opta zi de către Direcţia de Sănătate Publică Maramureş de la cei 28 sportivi repatriaţi din Africa de Sud au fost pozitive.

„Cele 3 probe vor fi trimise pentru secvenţierea tulpinii virusului la Institutul National de Cercetare Cantacuzino”, arată MS.

Sportivii lotului cu teste negative vor putea ieşi din izolare în a 10-a zi de carantină.

În ceea ce îi priveşte pe cei trei sportivi care au fost depistaţi pozitiv, ei rămân, în continuare, în izolare.

MS precizează că starea celor trei sportivi este bună, fiind asimptomatici. Toţi sportivii sunt vaccinaţi anti-COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici