Numărul cazurilor de coronavirus din Statele Unite ale Americii este mai mare decât populaţia anumitor ţări de pe glob

  • Statele Unite ale Americii au cele mai multe cazuri de coronavirus de pe glob
  • Cu peste 5 milioane de cazuri confirmate, cifra depăşeşte populaţia anumitor ţări de pe harta lumii
  • Ţări precum Irlanda, Noua Zeelandă, Panama, Croaţia sau Jamaica sunt doar câteva exemple
1062 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de coronavirus din Statele Unite ale Americii este mai mare decât populaţia anumitor ţări de pe glob

Sursa foto: profimedia

Statele Unite ale Americii au depăşit cifra de 5 milioane de cazuri confirmate cu COVID-19. De asemenea, Statele Unite au şi cele mai multe decese cauzate de virus decât orice altă naţiune din lume, cu peste 163.000 de vieţi pierdute.

Multe dintre statele americane nu au văzut necesară implementarea obligativităţii purtării măştii până în acest moment. Iar anumite state care s-au grăbit să redeschidă pentru a reveni la normalitate s-au confruntat cu un aflux de îmbolnăviri şi au fost nevoite să reimpună restricţii.

Statele Unite au atins un record negativ şi sunt cea mai lovită naţiune de pe glob de către coronavirus. Numărul total al cazurilor depăşeşte populaţia anumitor state ale lumii, relatează CBS News. Ţări precum Irlanda, Noua Zeelandă, Panama, Croaţia sau Jamaica sunt doar câteva exemple de ţări cu o populaţie mai mică sau echivalentă cu numărul total de îmbolnăviri înregistrat în SUA

Purtarea măştii este una dintre cele mai eficiente metode de a încetini răspândirea virusului, împreună cu distanţarea socială şi spălarea mâinilor, spun specialiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici