O nouă destinţie turistică populară printre români cere un test negativ COVID-19 la intrarea în ţară

  • Cerinţele pentru intrarea în Egipt vor fi modificate de la 1 septembrie.
  • Toţi pasagerii curselor aeriene vor trebui să prezinte un test negativ de COVID-19.
  • În prezent, măsura nu se aplică celor care sosesc cu avionul direct pe aeroporturile din staţiunile turistice.
1923 afișări
Imaginea articolului O nouă destinţie turistică populară printre români cere un test negativ COVID-19 la intrarea în ţară

Dacă mergi în vacanţă în Egipt, să ştii că autorităţile de la Cairo au decis să modifice, de la 1 septembrie, condiţiile de intrare în ţară. Concret, toţi pasagerii curselor aeriene care intră în Egipt, prin orice aeroport, vor trebui să prezinte un test negativ PCR de coronavirus efectuat cu maxim 72 de ore înainte de călătorie. Măsura va fi impusă şi dacă te vei afla doar în tranzit pe unul dintre aeroporturile egiptene, chiar dacă destinaţia finală nu impune prezentarea unui test negativ la COVID-19.

Din 15 august, obligaţia prezentării unui test negativ nu se aplică persoanelor care sosesc prin intermediul curselor aeriene directe pe aeroporturile din Sharm El Sheikh, Taba, Hurghada, Marsa Alam şi Marsa Matrouh, însă lucrurile se vor schimba începând cu ziua de marţi. La finalul lunii iulie, Parlamentul egiptean a aprobat decretul prezidenţial de prelungire a stării de urgenţă pentru o perioadă de trei luni. 

Dintre ţările preferate de români pentru destinaţii de vacanţă, Bulgaria şi Turcia se numără printre statele care nu condiţionează intrarea românilor de prezentarea unui test negativ la coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici