O nouă ţară a donat României echipamente de protecţie

  • Un transport de echipamente de protecţie medicală a sosit astăzi pe Aeroportul Otopeni din Emiratele Arabe Unite
  • Echipamentele au fost donate de către Guvernul Emiratelor pentru a sprijini România în combaterea epidemiei de coronavirus
  • Materialele sanitare vor fi distribuite în spitalele unde sunt internaţi pacienţi confirmaţi cu coronavirus
1805 afișări
Imaginea articolului O nouă ţară a donat României echipamente de protecţie

O nouă ţară a donat României echipamente de protecţie

Un transport de echipamente medicale a sosit astăzi pe Aeroportul Otopeni. Materialele sanitare au fost donate României de către Emiratele Arabe Unite şi vor fi folosite în combaterea epidemiei de coronavirus. 

La sosirea aeronavei a participat atât secretarul de stat Raed Arafat, cât şi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. În acelaşi timp, din partea Emiratelor Arabe Unite a fost prezent ambasadorul UAE, dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi.

Toate echipamentele primite de România vor fi distribuite spitalelor unde sunt internaţi pacienţi confirmaţi cu COVID-19.

 

 

FOTO ATASATE AICI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici