O veste importantă pentru români: Italia a ieşit de pe lista ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în ţară

  • Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat joi lista actualizată a ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în ţară.
  • Din lista publicată săptămâna trecută a fost exclusă Italia.
1808 afișări
Imaginea articolului O veste importantă pentru români: Italia a ieşit de pe lista ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în ţară

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat joi lista actualizată a ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în ţară.

Potrivit CNSU, lista ţărilor şi zonelor cu risc epidemiologic ridicat cuprinde Serbia, Georgia, Croaţia, Lituania, Luxemburg, Muntenegru, San Marino, Slovenia, Belize, Statele Unite ale Americii, Andorra, Jersey, Curaçao, Suedia, Ungaria, Panama, Elveţia, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Cehia, Azerbaidjan, Puerto Rico, Palestina, Olanda, Polinezia Franceza, Cipru, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Slovacia, Turcia, R. Moldova, Austria, Armenia, Letonia, Estonia şi Iordania.

Cei care vin din aceste ţări trebuie să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Din lista publicată săptămâna trecută a fost exclusă Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici