Pandemia prin ochii unui român: În acest moment Londra este mai vie decât ar trebui să fie

  • Lucian e stabilit de 20 de ani în UK unde are şi un business
  • Pandemia i-a afectat businessul lui Lucian şi nu prea mai are clienţi
  • Până acum Lucian nu s-a infectat cu Covid-19, dar îşi face teste regulat
  • Lucian va petrece Crăciunul acolo, cu familia
1060 afișări
Imaginea articolului Pandemia prin ochii unui român: În acest moment Londra este mai vie decât ar trebui să fie

Pandemia prin ochii unui român: În acest moment Londra este mai vie decât ar trebui să fie

Lucian e un român stabilit în UK. Acolo are un business prin care oferă servicii de transport de lux. În acest moment nu prea mai are clienţi şi spune că afacerea i-a fost afectată afectată din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Lucian va petrece Crăciunul acolo, cu familia, însă şi-a anulat vacanţa de după sărbători.
 
LUCIAN, antreprenor: În acest moment Londra este mai vie decât ar trebui să fie. Lockdown-ul impus de autorităţi nu se respectă în totalitate. Ultimul test l-am fâcut în urmă cu trei zile şi eram încă negativ. Acum sigur că devine preocupant faptul că acest virus a devenit mult mai uşor transmisibil. Crăciunul aşa cum era programat îl voi petrece aici în familie, deci nu voi fi afectat în acest sens. În schimb, imediat după Crăciun aveam programată o vacanţă în afara UK-ului care 99% va if anulată. Sunt foarte mulţi români, care de luni de zile şi până în martie s-ar putea să nu meargă la muncă. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici