Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, este infectat cu noul coronavirus: „Am respectat regulile de distanţare fizică"

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, anunţă că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, deşi nu are simptome: „Am respectat regulile de distanţare fizică, am purtat mereu mască de protecţie şi totuşi m-am contaminat”.

832 afișări
Imaginea articolului Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, este infectat cu noul coronavirus:  „Am respectat regulile de distanţare fizică"

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu este infectat cu noul coronavirus: „Am respectat regulile de distanţare fizică"

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deşi am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanţare fizică, am purtat mereu mască de protecţie şi totuşi m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică şi să fac o formă uşoară a bolii”, anunţă Traian Berbeceanu.

El precizează că testarea a efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmaţi pozitiv mai mulţi colegi din Prefectură.

„Îmi desfăşor activităţile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecţi, sunt conectat la toate activităţile iar Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti funcţionează în parametri normali. Mulţumesc colegilor pentru dedicare şi implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtaţi mască, respectaţi normele aflate în vigoare şi vom trece peste aceste clipe dificile! Vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc să fiţi sănătoşi”, conchide prefectul Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici