Prefectul de Olt a donat sânge pentru prelevarea de plasmă, ca urmare a vindecării de COVID-19

  • Prefectul de Olt, Florin Homorean, a donat sânge pentru prelevarea de plasmă
  • Prefectul Florin Homorean a anunţat pe 1 august că s-a vindecat şi a fost testat negativ pentru COVID-19
  • Florin Homorean a stat internat mai multe zile în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti
209 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Olt a donat sânge pentru prelevarea de plasmă, ca urmare a vindecării de COVID-19

Prefectul de Olt a donat sânge pentru prelevarea de plasmă, ca urmare a vindecării de COVID-19

„Astăzi, domnul prefect al judeţului nostru a venit la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt şi, ca fost pacient vindecat COVID-19, a donat sânge în vederea prelucrării plasmei. Fiind o persoană tânără şi sănătoasă, a promis că va reveni să doneze sânge şi sperăm ca mulţi dintre cetăţeni să-i urmeze exemplul”, a anunţat Centrul de Transfuzie Sanguină Olt.

Prefectul Florin Homorean a anunţat pe 1 august că, după multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul şi a fost testat negativ COVID-19.

„Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a transmis acesta pentru medici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici