Preşedintele Argentinei îndeamnă populaţia să fie precaută, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Ce mesaj a transmis, Alberto Fernandez, cetăţenilor

  • Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunţat, sâmbătă, că are COVID-19.
  • El şi-a făcut un test rapid după ce, la finalul zilei, a avut febră şi o uşoară durere de cap.
  • Fernandez s-a izolat şi aşteaptă rezultatul testului PCR, starea sa fiind bună.
380 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Argentinei îndeamnă populaţia să fie precaută, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Ce mesaj a transmis, Alberto Fernandez, cetăţenilor

Sursa foto: profimedia

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunţat, pe Facebook, că a făcut febră 37,3 şi a avut o durere de cap uşoară, astfel că a decis să facă un test rapid, iar acesta a fost pozitiv.

Fernandez a aşteaptă acum rezultatului testului PCR, fiind în izolare şi respectând protocolul şi instrucţiunile medicului personal.

„Am contactat persoanele cu care m-am întâlnit în ultimele 48 de ore”, spune preşedintele.

El a precizat că s simte bine şi a făcut un apel către populaţie să fie foarte atentă.

„Vă rog pe toţi să fiţi atenţi, să respectaţi recomandările. E evident că pandemia nu a trecut şi trebuie să avem în continuare grijă de noi”, a spus Alberto Fernandez.

Cu toate că a fost confirmat pozitiv, Fernandez nu şi-a întrerupt activitatea pe care o exercită prin funcţia de preşedinte, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici