Video Primele teste pentru depistarea COVID-19 sunt disponibile la Sanador. Cât te costă să faci unul fără trimitere

  • Primele teste pentru depistarea COVID-19 sunt disponibile, de vineri, şi în clinica privată Sanador
  • Cu un bilet de trimitere de la medicul epidemiolog poţi să îţi faci testul de coronavirus gratuit
  • Testul pentru depistarea COVID-19 te costă 350 de lei, dacă nu ai un bilet de trimitere
  • Persoanele care vor să se testeze se pot programa prin telefon, iar rezultatul îl primesc în 24 de ore
34677 afișări

De vineri, Sanador prelucrează teste pentru depistarea infecţiei cu coronavirus. Cu un bilet de trimitere de la medicul epidemiolog, testarea este gratuită. Dacă nu ai, însă, un bilet poţi să te testezi contra cost. Te costă 350 de lei.

Recepţionist: ”Pacientul trebuie să aibă programarea, apoi vine aici, îi dăm un formular, completează formularul, după ce a completat este înregistrat şi apoi merge la recoltare.”

Medic: "Sunt inscripţionate, se ia faringian, cu numele respectiv şi codul pacientului.”

Medic: ”Va intra în acest departament de recoltare unde va urma procedura de scoatere a etichetei, apoi recoltarea propriu-zisă. Rezultatul ajunge în 24 de ore la pacient.”

Andrei Rogoz, medic boli infecţioase: ”Acest rezultat, în caz că e pozitiv e comunicat şi Centrului Naţional de Supraveghere a Bolilor Transmisibile şi DSP-ului.”

Medic: ”La acest moment noi programăm pacienţii la interval de 10 minute şi anticipăm că vom avea până la 70 de teste pe care le vom putea recolta de pe o zi pe alta.”

Programul laboratorului este de luni până vineri, de la ora 7 dimineaţa la ora 19.

Pacient: ”Eu, soţia şi nepotul ne-am retras şi nu mai circulăm şi vrem să vedem dacă suntem sau nu pozitivi.”
Reporter: ”Aţi venit pentru că v-aţi simţit rău? Sau din curiozitate?”
Pacient: ”Din curiozitate, da.”

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici