Prinţul William a dezvăluit că a primit prima doză de vaccin COVID-19 FOTO

  • Prinţul William a spus că s-a vaccinat la începutul acestei săptămâni, la Muzeul de Ştiinţe din Londra.
  • William s-a îmbolnăvit de Covid anul trecut, în aprilie.
  • Marea Britanie a livrat primul vaccin pentru aproape 37 de milioane de oameni.
602 afișări
Imaginea articolului Prinţul William a dezvăluit că a primit prima doză de vaccin COVID-19 FOTO
Prinţul William a dezvăluit joi că a primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, relatează Reuters.
 
William, 38 de ani, nepotul reginei Elisabeta şi al doilea în ordinea succesinii la tron, a dezvăluit pe Twitter că s-a vaccinat la începutul acestei săptămâni, la Muzeul de Ştiinţe din Londra.
 
„Marţi am primit prima doză de vaccin COVID-19. Tuturor celor care au lucrat la lansarea vaccinului, vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi în continuare,” a scris prinţul William pe Twitter.
 
 
William s-a îmbolnăvit de Covid anul trecut, în aprilie, cam în acelaşi timp cu tatăl său, moştenitorul tronului, prinţul Charles. El a ţinut secret acest lucru până în noiembrie. 
 
Alţi membri ai familiei regale au dezvăluit că au primit dozele de vaccin, inclusiv regina Elisabeta în vârstă de 95 de ani şi prinţul Charles.
 
Marea Britanie a livrat primul vaccin pentru aproape 37 de milioane de oameni într-una dintre cele mai rapide lansări din lume, toţi cei peste 34 de ani fiind acum eligibili să primească vaccinarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici