Producţia vaccinului AstraZeneca începe în Australia

  • O companie australiană va face 30 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca
  • Vaccinul celor de la AstraZeneca încă este în faza a treia de studii clinice
  • Rezultatele studiilor clinice de fază trei nu vor fi cunoscute până la sfârşitul anului 2020
5730 afișări
Imaginea articolului Producţia vaccinului AstraZeneca începe în Australia

Australienii au introdus pe linia de fabricaţie vaccinul AstraZeneca-Oxford. În jur de 30 de milioane de doze de vaccin vor fi disponibile la până la jumătatea anului viitor. Rezultatele cele de-a treia faze de testare ale vaccinului AstraZeneca vor fi cunoscute cel mai probil luna viitoare, dar, pentru că rezultatele au fost bune până acum, el a intrat deja în producţie. 

Australienii şi-au asumat rscul de a pierde miliaode de dolari, dacă vaccinul nu va funcţiona. Însă, dacă va fi aprobat, ar putea salva milioane de vieţi. Trei miliarde de doze de vaccin vrea AstraZeneca să producă la nivel  mondial, până primăvara viitoare. 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici