România comandă alte peste 4 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de BioNTech / Pfizer

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi încă o comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania BioNTech / Pfizer, constând în peste 4 milioane de doze.

674 afișări
Imaginea articolului România comandă alte peste 4 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de BioNTech / Pfizer

România comandă alte peste 4 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de BioNTech / Pfizer

„La solicitarea Ministerului Sănătăţii, Executivul a aprobat în şedinţa de astăzi, 15 aprilie 2021, Memorandumul cu tema: Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania BioNTech / Pfizer pentru o cantitate de 4.260.269 de doze opţionale de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer”, transmite Ministerul Sănătăţii.

Conform documentului, Ministerul Sănătăţii primeşte aprobarea de a încheia o nouă comandă pentru achiziţionarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania BioNTech / Pfizer.

Un număr de 302 042 de doze vor fi disponibile din trimestrul al doilea.

„Continuarea şi accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi, am aprobat achiziţionarea unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a declarat Florin Cîţu, premierul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici