România ocupă locul 6 în Uniunea Europeană şi locul 18 în lume în privinţa vaccinării

România se află pe locul şase în Uniunea Europeană şi pe locul 18 în lume, în privinţa persoanelor din ţară vaccinate cu ambele doze, a declarat vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu.

4455 afișări
Imaginea articolului România ocupă locul 6 în Uniunea Europeană şi locul 18 în lume în privinţa vaccinării

Sursa foto: profimedia

Andrei Baciu a spus că România se află pe locul şase în Uniunea Europeană şi pe locul 18 în lume în privinţa vaccinării.

„România ocupă locul 6 la nivelul UE cu privire la campania de vaccinare. Ne referim la vaccinarea persoanelor cu ambele doze, ceea ce asigură schema completă maximă de imunizare, şi la nivel global ocupă locul 18”, a spus Baciu.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghţă, a precizat că cele câteva zeci de persoane vaccinate cu ser de la Johnson&Johnsons sunt considerate imunizate complet, acest vaccin fiind monodoză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici