Românii s-au alăturat protestelor din Italia împotriva certificatului verde. „Îngrijitoarele nevaccinate sunt disperate, trebuie să plătească 200 de euro pe lună”

  • De la 15 octombrie, Italia introduce obligativitatea Green Pass-ului.
  • În pieţele marilor oraşe, Roma, Milano, au loc proteste împotriva apariţiei documentului.
  • Românii stabiliţi în Peninsulă au probleme de a merge la serviciu, dacă nu sunt vaccinaţi.
23368 afișări
Imaginea articolului Românii s-au alăturat protestelor din Italia împotriva certificatului verde. „Îngrijitoarele nevaccinate sunt disperate, trebuie să plătească 200 de euro pe lună”

Florina Ene, la protestul de la Roma

Românii s-au alăturat protestelor anti-Covid din Italia. ”Eu locuiesc lângă Bologna, sunt în Italia de 22 de ani, dar sâmbătă am fost la Roma, pentru a protesta. Situaţia fuge de sub control în Italia, iar lumea iese în stradă în fiecare sâmbătă, aici, în pieţe.

Protestăm împotriva restrângerii libertăţilor. Eu sunt bolnavă, am o boală a aparatului auto-imunitar, şi ar trebui să fiu scutită să fac vaccinul. Dacă nu faci vaccinul, ca să poţi merge la muncă nefiind vaccinat, trebuie să faci acel test, lcare expiră la fiecare 48 de ore şi care costă 15 euro.

15 euro pe zi înseamnă 200 de euro pe lună. Este o sumă importantă. Badantele românce sunt disperate, trebuie să plătească suma asta, deşi câştigă 800-900 de euro pe lună”, a declarat, pentru Mediafax, Florina Ene, o româncă din Italia.

Femeia se plânge de boicotul presei locale: „Eram 30-40.000 de persoane în piaţă, iar în mass-media s-a comunicat că suntem 1.500-2.000 de oameni”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici