Scandal în Târgul de Crăciun din Constanţa: un grup de persoane s-a încăierat cu forţele de ordine

Un grup de femei şi bărbaţi s-a încăierat, vineri seara, cu forţele de ordine la intrarea în parcul arheologic din Constanţa, unde se desfăşoară Târgul de Crăciun, în încercarea de a intra fără certificat verde.

1241 afișări
Imaginea articolului Scandal în Târgul de Crăciun din Constanţa: un grup de persoane s-a încăierat cu forţele de ordine

Imagine de arhivă

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat un scandal în parcul arheologic din Constanţa.

„Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenţi în parc şi nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ şi forţau gardurile, constănţenii responsabili aşteptau în ordine sa intre în parc”, spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Forţele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scandal,
parc,
târg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici